For best experience please turn on javascript and use a modern browser!

Premasterprogramma's

Mastertracks Psychologie en Gezondheidszorgpsychologie

Premasterprogramma's

Als je niet aan alle selectievereisten voldoet, ben je misschien wel toelaatbaar tot een premasterprogramma. Het is niet mogelijk je hier direct voor aan te melden. Je meldt je eerst aan voor de mastertrack van jouw keuze (van 1 oktober 2019 tot en met 1 maart 2020). Hierna zal de toelatingscommissie beslissen of je extra vakken kan volgen.

Een premaster is alleen mogelijk indien de vooropleiding als voldoende equivalent wordt beschouwd, en als er maximaal 60 ec binnen maximaal 1 academisch jaar kan worden behaald. Dit premasterprogramma moet vervolgens binnen 1 academisch jaar succesvol worden afgerond om in aanmerking te komen voor selectie.

Let op: Wanneer je denkt een premasterprogramma nodig te hebben is het raadzaam om vroeg een aanmelding te doen voor de mastertrack, zodat je tijdig kunt horen welke onderdelen je moet volgen. Zie hiervoor de behandeltermijn van premaster- en masteraanmeldingen voor 2020-2021.

Belangrijk

  • Een premasterprogramma is alleen toegankelijk voor EU-studenten.
  • Een premasterprogramma volgen maakt je toelaatbaar tot de selectie van de mastertrack. Toelaatbaar zijn betekent niet automatisch dat je bent toegelaten tot de mastertrack. Je zult je moeten aanmelden voor de selectie van de mastertrack.